Antena Meniu Search
x

Nae Nicolae a lasat in urma o avere fabuloasa

Nae Nicolae a construit un imperiu. Proiecte imobiliare si terenuri de zeci de hectare, la marginea Capitalei, sunt legate de numele lui. Ca orice om bogat, avea si pasiuni scumpe: masini si ceasuri de lux

Vezi și

O avere stransa din imobiliare si din afaceri cu terenuri. Nu a fost, insa, mereu bogat. Cand era mic, spera sa devina un fotbalist de renume. Pe terenul din Stefanesti a jucat pentru prima oara fotbal. Cand si-a dat seama ca nu poate sa stranga astfel averi, s-a reprofilat. Dar niciodata n-a uitat de unde a plecat.

Cea mai mare pasiune a lui Nae Nicolae era fotbalul. A investit sute de mii de euro, in echipa de la Stefanesti. A construit un stadion la cele mai inalte standarde. A adus fotbalisti cunoscuti, la Stefanesti. Chiar el povestea ca nu se uita la bani cand venea vorba de locul natal.

Nu-i placea sa apara in presa. Ca orice bogat avea, insa, extravagantele lui. Petreceri cu cei mai scumpi artisti, jocuri de noroc, avioane private si. ceasuri de lux. In declaratia de avere a facut referire la ceasuri in valoare totata de 200.000 de euro. In garaje, tinea bijuterii pe patru roti: Ferrari, Range Rover, Toyota si. Bentley-ul.

Imposibilul a devenit, insa, posibil, la o trecere de cale ferata. In urma lui, a ramas o avere fabuloasa. Nu degeaba i se spunea regele imobiliarelor. Era stapanul pamanturilor in localitatile Stefanesti, Dascalu, Voluntari si Pantelimon. Zeci de hectare in apartineau. Acum, toate raman familiei. Sotiei si celor trei fete. "Era un om deosebit de modest care nu incerca sa se impuna, nu avea o atitudine dominanta", povesteste Speranta Cliseru, prefecta de Ilfov.

In 2011, detinea si peste 40 de hectare de teren in localitatile Popesti-Leordeni si 1 Decembrie. Un an mai tarziu, cand si-a rescris declaratia de avere, pamanturile nu mai erau in posesia lui. Le vanduse sau le pierduse la table. Jocurile de noroc erau o alta pasiune a milionarului.

A avut grija si de familie. Le-a construit case socrilor si parintilor lui. Fratelui i-a facut cadou o afacere. Un magazin alimentar. Dupa ce a reconstruit Stefanestiul, s-a mutat mai aproape de prietenul de suflet, Gigi Becali. Acum, doua familii sunt unite in imperiul bogatiei, dar si al durerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Nae Nicolae a lasat in urma o avere fabuloasa