Natalia, tânăra rămasă văduvă la trei zile de la nuntă, disperată să afle adevărul despre moartea soţului său: "Nu vreau să las lucrurile așa până nu aflu că așa a vrut Dumnezeu"

De Monica Palade.
Publicat: 21.07.2021, 17:42.
Actualizat: 21.07.2021, 17:43

Luna trecută, Mihai, un tânăr care abia se căsătorise, se îneca în apele Jiului, fără a mai apuca să îşi vadă fetiţa. Acum, soţia sa, Natalia, recunoaşte că nu poate fi împăcată cu gândul că moartea soţului său a fost una accidentală şi crede că sunt multe semne de întrebare la care trebuie să afle răspuns.

Natalia, tânăra rămasă văduvă la trei zile de la nuntă, disperată să afle adevărul despre moartea soţului său: "Nu vreau să las lucrurile așa până nu aflu că așa a vrut Dumnezeu"

Acces Direct/Facebook

Partenera de viaţă, dar şi mama lui Mihai, cred că cei trei bărbaţi care l-au însoţit pe tânăr în barcă au o legătură cu dispariţia sa în apele râului. Invitată în emisiunea „Acces Direct”, Natalia a povestit ce s-a întâmplat în acea zi cumplită, care avea să-i schimbe viaţa radical.

Femeia a povestit că Mihai a plecat brusc de acasă, fără să îi spună nimic şi nu s-a mai întors. S-a dus a doua zi la poliţie ca să-i reclame dispariţia. Ce a urmat a bulversat-o şi mai tare.

A plecat cu nişte necunoscuţi

Citește și:

„Am început să facem lista persoanelor care urmau să vină la nunta noastră și după care dintr-odată a zis că pleacă și că vine la ora patru. 12 ore n-am știut nimic de el, dimineața la ora cinci implorau pompierii să meargă să îl caute și ziceau că nu pot până la șapte sau opt dimineața. Nu știu cum doi s-au salvat și unul nu, de ce au continuat drumul pe apă dacă barca li s-a rupt. Pe prietenii lui i-am văzut de două sau trei ori, iar pe celălalt nu l-am văzut niciodată, decât știu că se tundea la el. Au zis că soțul meu stătea în față pe barcă și că s-a dezechilibrat și a picat, că a încercat să se salveze doar că nu reușea”, a povestit Natalia Beuran.

Acum femeia vrea ca poliţiştii să îi ancheteze pe cei trei bărbaţi martori la incident. „Vreau să fie supuși unui detector de minciuni, chiar dacă știu că voi umbla și voi schimba lege. Nu vreau să las lucrurile așa până nu aflu că așa a vrut Dumnezeu. M-am gândit că trebuie să lupt pentru copilul meu, deși nu mai pot, dar nu vrea să rămână copilul și fără mamă. Vreau să se facă dreptate și să fiu liniștită și împăcată. Nu realizez că nu o să mai fie niciodată, noi voiam să fim toți trei. Încă nu pot să-mi revin, iau pastile și atât. Își dorea foarte mult să-și cunoască copilul, asta mă doare. Are aceleaşi trăsături ca el, are un semn pe piele ca el, aceleași gesturi”, a mai spus tânăra văduvă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.