Antena Meniu Search
x

Necaz în prag de sărbători: Un incendiu a izbucnit la o casă din Capitală

În prag de sărbători, o familie din Capitală a trecut prin clipe de groază azi-noapte după ce casa în care stau a luat foc. Înăuntru era şi un un bunic de 90 de ani, imobilizat la pat. Din fericire, fiica, ginerele şi nepoata lui l-au scos la timp. Flăcările s-au extins, în schimb, la casa vecinilor.

Vezi și

În prag de sărbători, o familie din capitală a trecut prin clipe de groază azi-noapte după ce casa în care stau a luat foc. Înăuntru era şi un un bunic de 90 de ani, imobilizat la pat. Din fericire, fiica, ginerele şi nepoata lui l-au scos la timp. Flăcările s-au extins, în schimb, la casa vecinilor.

Norocul a făcut ca incendiul să fie văzut la timp iar familia aflată înăuntru să se salveze. Cei doi soţi l-au scos pe braţe şi pe bătrânul de 90 de ani. Pentru că locuinţele sunt înghesuite, până au ajuns pompierii, focul s-a extins la casa vecină.

Familia a rămas fără acoperiş deasupra capului, în preajma sărbătorilor iar în casa vecinilor două camere au fost distruse. Se pare că incendiul a pornit de la o sobă. Locuitorii din zonă spun că nu au avut nici măcar cum să sară în ajutor.

Cei de la primărie au evaluat pagubele. Şi promit că-i vor ajuta pe proprietarii celor două locuinţe să-şi repare cât mai repede casele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Necaz în prag de sărbători: Un incendiu a izbucnit la o casă din Capitală