Antena Meniu Search
x

Nepoata liderului romilor din Târgu-Jiu, găsită la o pensiune

O fată a dispărut În Meteor. Un cartier din Târgu-Jiu. C-a fost răpită, c-a fost convinsă, e greu de spus. Toată România a fost în alertă. Toţi au căutat-o pe nepoata lui Ninel Potârcă, liderul romilor. Dispariţia a fost anunţată chiar de dispărută.

Vezi și

 Printr-un sms, în care spunea că a fugit cu un băiat din cartier. Major, dar promis alteia. Zeci de poliţişti au căutat-o o zi şi-o noapte. Astăzi, au găsit-o într-o pensiune. Rămâne de văzut cum îi va fi reperată onoarea.

O vedeau la Oxford! Dar până la facultate, fata de 13 ani ar fi fost cucerită de o ştiinţă inexactă! Dragostea. Cea care a avut chipul unui băiat din cartier. Cu cinci ani mai mare ca ea. Dar Raluca n-a răspuns. Focul din inima familiei arde diferit de focul din inima ei.

Cu sufletul rupt şi cu lacrimile-n barbă. E în joc onoarea familiei! O familie cu stare. Şi, mai ales, cu RENUME, în Metor! Rău nu s-a întâmplat. Dar, nici prea bine. Plânge familia Ralucăi, plânge şi Frăguţa.

Frăguţa a fost părăsită de Robert, deşi îi era destinată de acum un deceniu. A lăsat-o baltă tocmai când îşi cumpărase rochia de mireasă. Oamenii nu înţeleg de ce Frăguţa a fost lăsată. Avea şi ea zestre. De la oale, până la lenjerie intimă.

E drept că familia Potârcă e mai avută. Ninel e liderul romilor. A plecat în căutarea nepoatei, cu poliţia pe urme. A răscolit tot oraşul. Şi-a ajuns la concluzia că, la mijloc, e o conspiraţie.

Nici n-au rostit bine această teorie, că a şi sunat telefonul. Poliţia a dat peste cei doi tineri. S-ar fi iubit nebuneşte într-o pensiune din oraş. Probabil a convins-o. Dar, escapada amoroasă ar putea să-l coste. Riscă să fie acuzat de relaţii sexuale cu minori şi lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Nepoata liderului romilor din Târgu-Jiu, găsită la o pensiune