Antena Meniu Search
x

Toate tablourile furate din Olanda ar fi intacte, desi se presupunea ca doua dintre ele ar fi fost arse

Povestea tablourilor furate din Olanda este departe de a se fi incheiat! Toate cele sapte opere de arta au fost ascunse in casa mamei lui Radu Dogaru, dar se pare ca nici un tablou nu a fost pana la urma ars.

Vezi și

Anchetatorii isi concentreaza acum cautarile pe valiza cu operele de arta pe care suspectul neidentificat al jafului a plimbat-o prin Romania. O valiza care valoreaza 300 milioane de euro.

Retinuta pentru 24 de ore, matusa unuia dintre suspecti a fost eliberata, aseara, cu putin inainte de ora 20:00. Avocatii femeii au reusit sa demonteze acuzatiile procurorilor DIICOT si sustin ca totul a fost o inscenare ca sa o sperie.

Desi au facut recurs la decizia Judecatoriei Sectorului 5, procurorii concentreaza acum ancheta pe suspectul numarul patru al furtului. Un barbat neidentificat, care ar fi luat o valiza in care sunt ascunse cele sapte tablouri si a plimbat-o prin Romania.

Un mic sat tulcean a fost ocupat de politisti care au smuls podele, au spart ziduri si au cautat pana si in scoli si cimitire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Toate tablourile furate din Olanda ar fi intacte, desi se presupunea ca doua dintre ele ar fi fost arse