Antena Meniu Search
x

Nicu, adolescentul părăsit de părinţi, alături de cei dragi, pentru ultima dată

A simţit că nu mai are pe nimeni. Şi abia azi i-au fost toţi alături. Când pentru el nu mai contează

Vezi și

A simţit că nu mai are pe nimeni. Şi abia azi i-au fost toţi alături. Când pentru el nu mai contează. Nicu, tânărul părăsit de părinţi, s-a întors în casa acestora în sicriu. Asistente maternale, prieteni şi rude, cu toţii au mers să-şi ia rămas bun.

 La aproape 19 ani, Nicu a hotărât să moară, la câteva zile după ce Cristina, o fată de 14 ani, ca o soră pentru el, s-a sinucis şi ea.  Le-a fost copil, frate sau prieten. Astăzi, Nicu s-a întors printre cei care îl iubesc. A fost primit în casa părintească însă în sicriu. Asistente maternale, vecini şi rude au fost alături de părinţii naturali, care s-au întors din Spania ca să-şi vadă pentru ultima dată băiatul.

De familie nu prea era apropiat. Se ducea, stătea 10, 15 minute şi nu stătea acolo. Nicu nu ar fi reuşit niciodată să treacă peste durerea făcută de părinţi. Din şapte fraţi, el a fost singurul dat la casa de copii. Mamele lui au devenit încet, încet asistentele care l-au crescut. Nu avea voie să meargă în oraș. Şi totuşi, Nicu a ieşit în oraş. Dar nu s-a mai întors. De ziua lui de nume, după ce prietena lui Cristina s-a sinucis, tânărul de aproape 19 ani şi-a pus şi el capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Nicu, adolescentul părăsit de părinţi, alături de cei dragi, pentru ultima dată