Antena Meniu Search
x

Adolescent dispărut, după ce a ieșit cu bicicleta să se plimbe. Familia și polițiștii cer ajutorul

Un adolescent de 15 ani a fost dat dispărut, după ce a ieșit cu bicicleta să se plimbe. Familia nu mai știe nimic de el de ieri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.07.2020, 17:18

Un minor a dispărut, după ce a ieșit cu bicicleta să se plimbe - observator.tv

Solicităm sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui tânăr în vârstă de 15 ani, reclamat ca fiind dispărut de pe raza comunei Măgura. Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați astăzi cu privire la faptul că numitul NICULAE VLĂDUȚ FLORINEL, în vârstă de 15 ani, din comuna Măgura, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, la data de 17 iulie a.c, cu bicicleta, și nu a mai revenit.

Semnalmente Niculae Vlăduț Florinel

- înălțime 1,60 - 1,62 m, tenul deschis la culoare, păr șaten, ochii căprui, fața rotundă, fără semne particulare. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, cu dungi negre, bermude de culoare albă cu portocaliu și purta papuci din material plastic, de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Adolescent dispărut, după ce a ieșit cu bicicleta să se plimbe. Familia și polițiștii cer ajutorul