Antena Meniu Search
x

Ninsorile de la munte dau speranțe pentru apariția masivă a turiștilor (Video)

Este iarnă în mijlocul lui octombrie.În stațiunea Muntele Mic din Caraş-Severin, peisajul arată ca de Crăciun. Zăpada a acoperit crestele, iar temperaturile au coborât aproape de limita îngheţului. 

de Redactia Observator

la 14.10.2020, 22:16

Vezi și
  • Specialiștii se așteaptă la o creștere a temperaturii în următoarele zile.

Au căzut primii fulgi şi în staţiunea Arieşeni, spre bucuria localnicilor care abia aşteaptă turişti. Dar stratul de omăt s-a topit repede şi nu le dă deocamdată speranţe să schieze. 

Cu toate acestea, cei care ajung cu maşina în zonă, trebuie să aibă cauciucuri de iarnă. 

În Băişoara, judeţul Cluj, par două anotimpuri într-unul. Iarba verde a fost acoperită de un strat alb. Trebuie să ne obişnuim cu acest peisaj, spun meteorologii. 

Simona Căpşună, meteorolog Observator: Fulguielile şi temperaturile negative vor mai fi şi în orele următoare în special pe crestele masivelor nordice, după care, vremea se va încălzi uşor până sâmbătă, iar ploile se vor înmulţi din nou, însă doar la altitudini foarte mari. Noaptea mai pot apărea fulgi de zăpadă.

Din weekend, însă, temperaturile vor scădea din nou şi vor fi apropiate de cele normale în cea mai mare parte a ţării, adică valori maxime cuprinse între 10 şi 20 de grade Celsius.

Săptămâna viitoare se anunţă destul de săracă în precipitaţii, iar de joi se întrevede chiar o încălzire uşoară a vremii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ninsorile de la munte dau speranțe pentru apariția masivă a turiștilor (Video)