Antena Meniu Search
x

Noapte albă pentru sinistraţi

Au trecut puhoaiele, dar oamenii care au simţit pe pielea lor furia naturii încă tremură.În Surduc, una dintre localităţile în care torenţii au lovit cu cea mai mare putere, oamenii n-au închis un ochi azi-noapte

Vezi și

Au trecut puhoaiele, dar oamenii care au simţit pe pielea lor furia naturii încă tremură. În Surduc, una dintre localităţile în care torenţii au lovit cu cea mai mare putere, oamenii n-au închis un ochi azi-noapte

Se aşteptau ca din clipă în clipă apele să năvălească din nou în casele lor. Din fericire nu s-a întâmplat asta, dar chiar şi aşa localnicii nu prea au motive de bucurie. Puhoaiele le-au luat aproape tot. În faţa puhoaielor au fost neputincioşi. Apele au rupt garduri, le-au luat animelele şi le-au distrus culturile.

Casele au rămas în picioare, dar acum par nişte ruine. Pereţii sunt acoperiţi cu mâl până la nivelul ferestrelor. Mobila şi electrocasnicele sunt distruse.

O bună parte din locuitorii din Surduc au preferat să plece din case şi să înopteze pe la rudele sau prietenii din localităţile învecinate. Abia când se va crăpa de zi vor reveni acasă şi vor continua munca din această zi, practic să-şi cureţe toate gospodăriile de mâl şi noroi.

Cei care au rămas în casele lovite de viitură n-au închis un ochi toată noaptea.

Pe străzi câteva echipaje de jandarmi stau de veghe. Ca puţinele bunuri care n-au fost luate de ape să nu cadă în mâinile hoţilor.

Pericolul n-a trecut încă. Deşi codul roşu emis de hidrologi a expirat, unul galben încă este în vigoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Noapte albă pentru sinistraţi