Antena Meniu Search
x

Noi mărturii din 'FABRICA GROAZEI' de la Păuleşti: 'Ne face în tot felul: vite, oi, porci, ţărani!'

Noi mărturii ies la iveală după scandalul directorului care îi umileşte pe angajaţii unei fabrici de textile din Păuleşti. Muncitorii au povestit, în exclusivitate pentru Observator, cum directorul îi jigneşte şi îi forţează să muncească până la epuizare.

Noi mărturii ies la iveală după scandalul directorului care îi umileşte pe angajaţii unei fabrici de textile din Păuleşti.

Muncitorii au povestit, în exclusivitate pentru Observator, cum directorul îi jigneşte şi îi forţează să muncească până la epuizare.

"Ne jigneşte, ne face în tot felul. Idioţi, proşti, ţărani, tâmpiţi. Dacă reacţionăm, se enervează şi mai tare şi atunce începe cu injurii şi mai urâte. Vite, oi, porci, tot felul de jigniri. Se lucrează în forţă, trebuie să tragi acolo pe viaţă şi pe moarte. Chiar dacă este cald, căldură de peste 40 de grade, trebuie să lucrezi", a declarat o angajată.

Mai multe imagini şi declaraţii ale muncitorilor umiliţi şi înjuraţi pe banii lor, pe munca lor şi în ţara lor, în exclusivitate, la Observatorul orei 19.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Noi mărturii din 'FABRICA GROAZEI' de la Păuleşti: 'Ne face în tot felul: vite, oi, porci, ţărani!'