Antena Meniu Search
x

Noi scumpiri de la 1 aprilie

Şoferii nu vor avea chef de glume de 1 aprilie. Preţul fiecărui litru de benzină sau motorină se va scumpi cu cel puţin 40 de bani. Şi aşa va apărea, pentru prima dată, şi benzina de 7 lei.

Vezi și

 Fumătorii vor plăti şi ei mai mult pentru fiecare pachet de ţigări, circa 50 de bani. Şi gazele se vor scumpi cu câteva procente. Nici bine nu şi-au revenit şoferii după scumpirile de la începutul anului că trebuie să suporte o nouă majorare.

La un plin de 50 de litri, un şofer va plăti cu 20 de lei mai mult decât în prezent. Nu e de mirare că unii şoferi au început deja să facă provizii. Şi fumătorii vor da mai mult pentru un pachet de ţigări. În medie, cu 50 de bani. Pe lună, un fumător înrăit va scoate din buzunar cu 15 lei mai mult decât în prezent.

Şi preţul gazelor se va mări tot de la 1 aprilie cu două procente. Nu este de mirare că românii se tem că preţurile produselor de la raft vor avea aceeaşi evoluţie ca în cazul carburanţilor.

Românii au scăpat în schimb de scumpirea curentului electric. Şi asta pentru că Guvernul nu a modificat ponderea certificatelor verzi pe care trebuie să le cumpere producătorii şi care sunt plătite de consumatori. Dar 1 aprilie aduce tarife mai mici în telefonie. Vom vorbi mai ieftin la mobil în alte reţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Noi scumpiri de la 1 aprilie