Antena Meniu Search
x

Noile reguli din programul rabla nu par să descurajeze comerţul cu tichete

Nu s-a dat, încă, startul oficial în programul Rabla, dar internetul s-a umplut deja de anunţuri. Cei care vor să-şi cedeze tichetul pentru câteva mii de lei, caută doritori de maşini noi. Fără samsari sau intermediari şi, foarte important, absolut legal.

Vezi și

 Doar că preţurile s-au dublat faţă de anul trecut. Cu greu găseşti un tichet care se vinde cu mai puţin de 2.500 de lei.

3000 de lei pentru un tichet Rabla, la mica înţelegere între posesorul de maşină veche şi cel care doreşte una nou nouţă. Chiar dacă actele nu mai trec anul acesta pe la REMAT, centrele de casare nu sunt, încă, pregătite să renunţe la şmecheriile din anii trecuţi.

O afacere profitabilă anul trecut şi pentru muncitorii de la REMAT şi pentru samsarii de tichete care făceau bani la negru. Anul acesta, cei care vând aplică preţuri duble. E legal şi nu mai au nevoie de intermediari.

Posesorul de tichet şi cumpărătorul de maşină nouă trebuie să meargă împreună la dealer. Abia apoi se casează autoturismul vechi. Oamenii se înscriu deja pe liste.

Două zeci de mii de tichete vor fi puse la dispoziţie începând cel mai probabil de săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Noile reguli din programul rabla nu par să descurajeze comerţul cu tichete