Antena Meniu Search
x

Notele la Bacalaureat 2018 Ilfov. Rezultate pe edu.ro pentru candidaţi

Notele la Bacalaureat 2018 în Ilfov sunt publice pe 4 iulie. Tabelul cu rezultate la Bac conține informații pentru toți cei aproximativ 1335 de candidați din acest județ.

Harta cu rezultatele la Bacalaureat în judeţul Ilfov
Notele pentru candidaţii din Ilfov sunt afişate pe 4 iulie, în tabelul cu rezultate la Bac 2018 - Observator

Notele la Bacalaureat 2018 în Ilfov sunt publice pe 4 iulie. Tabelul cu rezultate la Bac conține informații pentru toți cei aproximativ 1335 de candidați din acest județ.

Notele la Bac 2018 pentru elevii din Ilfov sunt afișate pe bacalaureat.edu.ro. Sunt publicate, conform oficialilor din învățământ, pe 4 iulie, până în ora 12.00.

Tabelul cu rezultate la Bac 2018 pentru elevii din Ilfov

În momentul în care accesează rezultatele, elevii din Ilfov au opțiunea de a vizualiza notele în ordinea alfabetică a numelor sau după medii sau după liceul la care au dat examenul.

Pe acelaşi subiect

Rezultatele la Bac 2018 sunt publicate într-un tabel în care fiecare elev din Ilfov va găsi: numele şi prenumele său, notele pe care le-a primit la fiecare probă scrisă, media generală la Bacalaureat, rezultatele obţinute la probele de evaluare a competenţelor și calificativul final al examenului: reuşit" / „respins"/ „neprezentat" / „eliminat din examen".

Contestațiile pentru notele la Bacalaureat în Ilfov

Sunteți nemulțumiți de rezultatele de la Bac 2018? Pe 4 iulie, după afișarea notelor, aveți la dispoziție 4 ore pentru a depune contestații, între 12.00 - 16.00.  Cererile se depun la unul dintre cele 44 de licee din Ilfov unde fiecare candidat a susținut examenul. Conform calendarului la Bac 2018, rezultatele finale, după recorectarea lucrărilor, sunt cunoscute 5 zile mai târziu, pe 9 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Notele la Bacalaureat 2018 Ilfov. Rezultate pe edu.ro pentru candidaţi