Antena Meniu Search
x

Noua generaţie a tratamentelor de remodelare corporală distruge celulita fără pic de durere

Luna martie este doar a noastră, a femeilor. Primim mărţişoare, flori şi ne simţim mai răsfăţate decât în orice altă perioadă din an. Doar că ne cam dipare zâmbetul de pe buze atunci când ne gândim că trebuie să sărim din pantaloni în rochii şi fuste.

Vezi și

 Acum nu mai avem unde să ascundem celulita şi kilogramele în plus. Norocul nostru că ştiinţa lucrează în favoarea noastră şi în saloanele din România a apărut un nou aparat minune.

Terapia inovativă ţine loc de liposucţie. Adică face rapid să dispară centimetri în plus şi distruge celulita chiar de la prima şedinţă.

Kilogramele în plus şi celulita devin istorie. Şi asta fără liposucţie sau alte intervenţii care implică ace şi tot felul de instrumente medicale care ne dau fiori. Noua generaţie a tratamentelor de remodelare corporală distruge centimetrii nedoriţi fără pic de durere şi în doar doi paşi.

Întreaga terapie este menită să relaxeze organismul în timp ce lucrează. Apoi vine rândul vacuumului să intre în acţiune. Vacuumul este cel care drenează grăsimea topită în prima parte a terapiei iar rezultatele se văd chiar de la prima şedinţă.

Cum terapia nu are efecte secundare, ce ne putem dori mai mult acum decât să iasă soarele şi purtăm din nou rochii şi pantaloni scurţi?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Noua generaţie a tratamentelor de remodelare corporală distruge celulita fără pic de durere