Antena Meniu Search
x

Noua ordonanță militară vine cu o relaxare a interdicțiilor

Ordonanţa militară cu numărul 10 acordă vârstnicilor două intervale pentru a ieşi din casă şi prelungeşte suspendarea zborurilor din şi înspre România în cazul a 13 ţări.

de Redactia Observator

la 28.04.2020, 13:34

Vezi și
  • Vârstnicii pot ieşi din case între 7-11 şi 19-22.
  • Prelungirea suspendării zborurilor.

Ordonanţa militară cu numărul 10 aduce noi intervale pentru vârstnici, dar şi alte reguli referitoare la zborurile din şi înspre România. 

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: În această ordonanţă, am prevăzut că persoanele care au împlinit 65 de ani pot circula în următoarele intervale orare- de la 7 la 11 si de la 19 la 22. Indiferent de intervalul orar cei care au împlinit vârsta de 65 de ani poit circula în afara locuinţei pentru următoarele motive: deplasare în interes profesional, în situaţia în care au nevoie de asistenţă medicală pentru realizarea de activităţi agricole. Va trebui prelungită măsura suspendării zborurilor către Spania şi din Spania pentru toate aeroporturile din România pentru 14 zile începând cu data de 28. Am prelungit suspendarea zborurilor din Italia către România pentru o perioadă de 12 zile începând cu data de 3 mai. Până în 14 mai 2020, inclusiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Noua ordonanță militară vine cu o relaxare a interdicțiilor