Antena Meniu Search
x

Noul an a venit mai târziu pentru bunicii din oraşul Oţelu Roşu! Sute de bănăţeni au umplut ringul de dans la Revelionul Pensionarilor.

Dar plin voie bună. Pentru al patrulea an consecutiv, sute de bănăţeni au umplut ringul de dans la Revelionul Pensionarilor. Şi s-au distrat întreaga seară.

Vezi și

Dar plin voie bună. Pentru al patrulea an consecutiv, sute de bănăţeni au umplut ringul de dans la Revelionul Pensionarilor. Şi s-au distrat întreaga seară, ca în anii tinereţii.

Pensionarii din Oţelu Roşu şi-au pus pantofii de dans şi au petrecut ca în tinereţe la un Revelion organizat special pentru ei.

La trecerea dintre ani au fost ocupaţi cu nepoţii, aşa că acum bunicii şi bunicuţele au uitat de griji şi Au dansat întreaga seară. 

Bunicii au intrat în noul an fericiţi, dar şi premiaţi. A fost organizată o tombolă, iar bătrâneii au plecat acasă cu diferite obiecte de uz casnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noul an a venit mai târziu pentru bunicii din oraşul Oţelu Roşu! Sute de bănăţeni au umplut ringul de dans la Revelionul Pensionarilor.