Antena Meniu Search
x

Dramă fără margini! Nu îşi pot înmormânta copilul

Îngenuncheaţi de durere, părinţii lui Cătălin îşi frâng mâinile de neputinţă. Nu au bani nici măcar să-şi aducă fiul acasă, în sicriu

Vezi și

Îngenuncheaţi de durere, părinţii lui Cătălin îşi frâng mâinile de neputinţă. Nu au bani nici măcar să-şi aducă fiul acasă, în sicriu

De când au aflat nenorocirea, nu li se mai usucă lacrimile pe obraji. Ştiau că fiul lor cel mic e bine, în Italia. Vorbiseră cu el înainte să moară şi aşteptau din nou telefon. N-a mai venit. A venit, în schimb, poştaşul cu cea mai groaznică dintre veşti.

Bărbatul de 34 de ani din localitatea Cuza Vodă plecase acum şase ani în Italia să câştige un ban şi să-şi ajute părinţii rămaşi acasă. Muncea în construcţii şi tocmai îşi cumpărase o motocicletă. Cea care avea să îi aducă moartea.

Acum o săptămână, a fost găsit fără suflare, în apropiere de Napoli, lângă motocicletă. Nimeni n-a ştiut să le spună părinţilor îndureraţi ce s-a întâmplat.

Ca să-i poată aduce trupul acasă, oamenii au nevoie de 8.000 de euro. Din pensia lor, nu vor strânge în veci aceşti bani. Speră că alţi părinţi le vor înţelege durerea şi îi vor ajuta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dramă fără margini! Nu îşi pot înmormânta copilul