Antena Meniu Search
x

Numarul zilelor declarate nelucratoare ar putea creste

Abia incheiata mini vacanta de Paste, cei mai multi dintre noi se gandesc deja la urmatoarele zile libere. Mai exact, anul acesta au mai ramas patru zile lucratoare care, oficial, vor fi transformate in zile de odihna. Dar, numarul lor ar putea creste cu cel putin una

Vezi și

Un deputat PSD a venit cu propunerea ca ziua de 9 mai sa fie declarata nelucratoare. Parlamentarul Bogdan Diaconu spune ca zilei de 9 mai 1877 nu i se acorda importanta pe care o merita si cere ca data sa fie declarata zi de sarbatoare nationala legala, in care nu se lucreaza.

Este, insa, o chestiune abia la stadiul de propunere, asa ca in 2013 ne multumim cu cele patru zile libere ramase. Cel putin, pentru ca, anul acesta, prima zi de Craciun pica intr-o miercuri, deci am putea avea o vacanta mai mare la iarna.

Urmatoarea zi nelucratoare va fi pe 24 iunie, a doua zi de Rusalii, apoi la jumatatea lui august, de Adormirea Maicii Domnului vom mai capata inca una si pana la Craciun va trebui apoi sa ne multumim cu zilele din concediul de odihna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Numarul zilelor declarate nelucratoare ar putea creste