Antena Meniu Search
x

Numerologie: Secretul din tăbliţă de înmatriculare

Viaţa noastră gravitează în jurul cifrelor! Indiferent dacă vorbim despre zi, lună sau an, sau despre bani sau despre ora exactă, totul se reduce la numere. Aşa că nu e nimic ciudat în faptul că există o ştiinţă numită "numerologie".

Vezi și

 2 este cifra celor care au succes în vizitarea şi verificarea diferitelor obiective. Spuneţi-mi acum o meserie care să se plieze mai bine pe această descriere decât cea de poliţist!

Să nu vă închipuiţi că toate cifrele aduc necazuri. Dimpotrivă. Secretul e, de fapt, să ştii să le combini.

"Cifre care sunt legate de 888 îţi vor indica întotdeauna faptul că omul respectiv iubeşte foarte mult banii şi că trage spre succes", a declarat astrologul Mariana Cojocaru

E şi normal să fii sceptic când ţi se spune că o banală cifră îţi poate face viaţa mai frumoasă. Sau dimpotrivă. Numerologii sunt, însă, foarte convinşi că nu e de glumă şi că fiecare combinaţie ascunde un fel de carte de vizită a şoferului.

Cifrele 3 şi 4 sunt dedicate sufletelor de artişti şi persoanelor vesele. Ba chiar ar atrage şi ceva bani, spun numerologii, care le recomandă aceste numere celor care au multă energie şi chef de muncă.

Pentru cine are o familie numeroasă cifra 6 ar trebui să fie imprimată pe numărul de înmatriculare. E semnul reunirii şi al călătoriilor în grup. În antiteză, 7-le e pentru afaceriştii singuratici. Ei îşi câştigă banii muncind pe cont propriu şi arareori vor mai lua pe cineva cu ei în maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Numerologie: Secretul din tăbliţă de înmatriculare