Antena Meniu Search
x

Update Nuntă cu 1.700 de invitați la Târșolț, în Țara Oașului. Ar fi urmat "prânzul miresei", dar comuna a intrat în scenariul roșu

O nuntă cu nu mai puțin de 1.700 de invitați a avut loc în localitatea Târșolț din Țara Oașului, asta deși comuna a intrat marți, 31 august 2021, în scenariul roșu din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 13:42

Update 13:40 - "În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la desfășurarea unei nunți la data de 30.08.2021, pe raza localității Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Astfel, polițiștii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua și alte măsuri dacă se vor impune", au transmis reprezentanții poliției. Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 5 000 de lei, conform Legii nr. 55/2020.

Știre inițială: Potrivit publicației locale obiectiv-sm.ro, nunta a fost una grandioasă și nu numai prin prisma faptului că au fost 1.700 de persoane prezente, ci și prin decor, meniu sau artiști invitați. Pe scenă au urcat Vlăduța Lupău cu Armin Nicoară, Ancuța Anghel, Angela Rusu dar și Andra, evenimentul fiind, pe alocuri, asemănător unui spectacol demn de vechile evenimente de genul "Zilele Comunei".

Anul trecut s-au trezit cu polițiștii la ușă, după cununia religioasă

Conform sursei citate, nunta ar fi fost și o "răzbunare" a mirilor, după ce anul trecut evenimentul a fost "stricat" de polițiști, de două ori în două zile consecutiv, când în Târșolt și în mai tot județul Satu Mare era în vigoare interdicția de a se organiza orice fel de evenimente. Mirii au celebrat la momentul respectiv la starea civilă și la cununia religioasă, însă agenții și-au făcut prezentat la cheful organizat acasă.

Pe acelaşi subiect

Din păcate pentru miri, nici anul acesta planurile lor nu au fost îndeplinite 100%, asta pentru că după nunta de noaptea trecută, astăzi urma să aibă loc "prânzul miresei" cu peste 700 de invitați și cu o distracție pe măsura celei de la nuntă. Creșterea numărului de îmbolnăviri cu SARS-CoV-2, însă, le-a dat planurile peste cap.

Comuna Târșolț, în scenariul roșu din cauza numărului de cazuri de COVID

În comuna Târșolț, din cauza depășirii pragului de 2 infectări la mia de locuitori (2,21) în perioada 31.08.2021 – 13.09.2021 se aplică măsuri specifice specifice privind organizarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive,etc.) din punct de vedere a condițiilor de organizare și a numărului de participanți dar și activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nuntă cu 1.700 de invitați la Târșolț, în Țara Oașului. Ar fi urmat "prânzul miresei", dar comuna a intrat în scenariul roșu