Antena Meniu Search
x

Nunta cu mare fast in orasul Motru

Nunta imparateasca la Motru, in judetul Gorj! Cel mai instarit om al orasului si-a maritat fata si i-a cinstit pe toti locuitorii

Vezi și

Cand socrul mic este cel mai avut om din comunitate, este clar ca nunta singurului copil nu poate trece neobservata. Nu mai putin de 6.000 de ochi au stat atintiti pe miri, doi tineri frumosi si indragostiti. “Spre surprinderea mea, au fost cam 3.000 de persoane si ma bucur ca au ales sa fie alaturi de mine”, a spus Mihai Ramcescu, socrul mic.

Socrul mic si-a dus fata la altar intr-o caleasca de printesa, trasa de doi cai albi. Si ca sa fie sigur ca nu vor intampina nicio problema pe traseu, a angajat mai multe trupe de paza, care au blocat toate arterele. O ambulanta care tocmai preluase un pacient a fost nevoita sa mearga spre spital, pe un alt drum.

“Asta este nunta anului, cred, pentru noi”, cred oamenii. Bilantul se va face abia weekend-ul viitor, dupa ce isi va insura si primarul baiatul.

Petrecera de nunta a adunat sub acelasi acoperis peste 2.000 de oameni, printre care deputati si senatori din judetul Gorj. Pe lista de invitati se afla si premierul Victor Ponta, dar acesta nu a mai reusit sa ajunga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Nunta cu mare fast in orasul Motru