Antena Meniu Search
x

Nutu Camataru cere protecte, se teme de procurori!

Nutu Camataru, interlopul care-si pazea pana de curand curtea cu lei si ursi, cere protectie! Nu se teme de hoti, ci de procurori.

Vezi și

Ajuns in fata judecatorilor, Nutu a incercat din nou sa obtina eliberarea din arest. O ocazie buna sa se revada cu rudele ramase in libertate. Dar si cu amanta lui. Cea din patul careia l-au luat mascatii.

Tanara cu forme de brazilianca i-a fost amanta, in lipsa sotiei aflate in inchisoare. Nutu a incercat sa-i convinga pe magistrati ca nu a incercat sa se ascunda in dimineata arestarii.

"Am o iubita pentru ca nu pot sta singur. Nu puteam sa stau cu ea alaturi de copil. M-am dus la un prieten de pe langa Lia Manoliu.", a declarat Nutu Camataru, in fata judecatorilor.

Interlopul a raspuns si acuzatiilor de camatarie dupa ce procurorii au gasit caiete pline cu insemnari, unele din vremea cand era inca in inchisoare. Printre clientii interlopului este si un barbat, retinut odata cu Nutu, pentru inselaciune. Declaratia lui in fata judecatorilor este: "In 2010 am luat de la Gigantu o masina pentru a transporta caii. Seara, Gigantu s-a intors si mi-a zis ca i-au furat masina. E adevarat ca nu i-am adresat niste cuvinte ortodoxe. I-am zis: "Ba, escrocule, vrei sa-ti dau in cap pe banii mei?"

La final, Ion Balint s-a plans ca se simte hartuit pe nedrept: "Cer protectie pentru ca traiesc un cosmar din 2004, eu sunt o victima a procurorilor".

Cererea de eliberare ar fi trebuit sa se judece saptamana trecuta, dar avocata lui Nutu, Paula Iacob, a cerut ragaz pentru pregatirea apararii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nutu Camataru cere protecte, se teme de procurori!