Antena Meniu Search
x

O altă firmă mare de turism din piaţă ar putea avea probleme. Clienţilor le-au fost anulate pachetele de lux

Ancheta în cel mai mare scandal din turismul românesc ar putea lua proporţii de neimaginat. Reporterii Observator au aflat că încă o firmă mare din piaţă ar put

Vezi și

Ancheta în cel mai mare scandal din turismul românesc ar putea lua proporţii de neimaginat. Reporterii Observator au aflat că încă o firmă mare din piaţă ar putea avea probleme. Clienţilor le-au fost anulate pachetele de lux.

Este o firmă intermediară care a vândut vacanţe pentru Omnia Turism în valoare de 300.000 de mii de euro. Reprezentanţii agenţiei le-au transmis, deocamdată, clienţilor să aibă răbdare.

Oamenii s-au plâns că de o săptămână că angajaţii agenţiei intermediare nu sunt de găsit la sediu, pe reţelele de socializare şi nici măcar la telefon. Pentru Observator, firma a transmis că a acţionat cu bună credinţă, iar banii au fost transferaţi către Omnia Turism, cunoscută pentru jaful de aproape 8 milioane de euro.

Mai multe despre acest nou caz, în ediţiile viitoare Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O altă firmă mare de turism din piaţă ar putea avea probleme. Clienţilor le-au fost anulate pachetele de lux