Antena Meniu Search
x

O altă nepoata a lui Ninel Potârcă a fugit de acasă în căutarea iubirii!

La Palatul lui Ninel Potârcă se poartă fuga. Nu de Bach, ci de nepoate. O altă telenovelă se turnează la Meteor. Lui Potârcă i-a fugit încă o nepoată de acasă, după ce staborul nici n-a apucat să judece fuga celei mici.

Vezi și

 Prima a fost găsită repede, la hotel, cu bărbatul care i-a luat minţile. A doua, femeie logodită, i-a anunţat că a plecat tocmai în America.

O altă Julietă şi un nou Romeo. Julieta de azi e tot o nepoată de-a lui Ninel Potârcă. A lăsat totul baltă şi-ar fi fugit tocmai peste Ocean. Vestea a fost transmisă familiei printr-un sms. L-a cerut rudelor să nu pună Interpolul pe urmele ei.

Alexandra e majoră. Şi îndrăgostită. De un alt bărbat decât cel cu care locuia de doi ani. Şi-a pregătit fuga de câteva luni. Şi-a luat viză de america şi a prins momentul potrivit. Când judecata ţigănească pentru nepoata cea mică a lui Potârcă abia începe.

Dacă nu, pentru onoarea nereperată a Frăguţei, logodnica părăsită, familia cere răscumpărare. Sunt buni de plată şi iubitul care a lăsat-o pe Frăguţă, şi nepoata lui Potârcă.

La Palatul lui Potârcă a fost adunare mare. Dacă rromii nu cad la pace, se lasă cu scandal mai ceva ca-n Ţiganiada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O altă nepoata a lui Ninel Potârcă a fugit de acasă în căutarea iubirii!