Antena Meniu Search
x

Video O altfel de iubire. Luiza și Petruș, doi tineri cu nevoi speciale, au demonstrat că dragostea nu cunoaște piedici

O poveste de dragoste care ar putea fi cu usurinţă scenariul unui film. Protagoniştii sunt doi tineri speciali care au avut parte de o nuntă cu totul şi cu totul specială. Luiza şi Petruş s-au cunoscut pe Facebook, el în scaun cu rotile, ea nevăzătoare şi s-au îndrăgostit. De aici până la căsătorie a mai fost un singur pas. Povestea lor i-a impresionat şi pe Mirela Retegan care a făcut tot posibilul să le ofere momente de neuitat, si Damian Drăghici. 

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 15:11

Vezi și

Damian Drăghici: Atâta bucurie cât am vazut în 45-50 de min cât am cantat, nu am văzut în viaţa mea. Toţi erau, cum suntem toţi defapt, ca nişte copii mici şi se bucurau de fiecare sunet, de fiecare melodie. Şi a fost şi pentru noi o mare bucurie, o mare plăcere şi o mare lecţie. O lectie de viaţă. Şi noi avem aşa de multe şi nu ne bucurăm şi ar trebuie să ne bucurăm mult mai mult. 

Mirela Retegan: Mă uitam la Damian Drăghici, eu eram jos între ei şi dansam cu ei şi era o fetiţă cu sindrom Down care aşa se distra şi ne uitam unul la altul cu lacrimi în ochi şi ne gândeam ce lecţie extraordinară este aici. 

Petruş: Momentul dansului când ea întâi a refuzat, se gândea că va fi penibilă şi eu am convins-o şi i-am arătat cum să ţină mâna ca regina Angliei şi i-am spus că orice femeie visează ca bărbatul ei să se învârtă în jurul ei. 

Luiza: Eu am dansat prima oară în viaţa mea cu o persoană în scaunul rulant. Când pune mâna pe tine un barbat în scaunul rulant. Mamă, m-a învârtit şi nu îmi venea să cred că simţi aceeaşi energie şi bucurie ca atunci când dansezi cu cineva care pur şi simplu te ghidează. 

Materialul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O altfel de iubire. Luiza și Petruș, doi tineri cu nevoi speciale, au demonstrat că dragostea nu cunoaște piedici