Antena Meniu Search
x

O ambulanta, izbita de o dubita, intr-o intersectie din Capitala

O ambulanta cu o pacienta de patru ani la bord a fost oprita violent in drumul spre spital, intr-o intersectie din Capitala. Soferul unei dubite nu ar fi auzit sirena si a lovit in plin autospeciala

Vezi și

Impactul violent i-a provocat un soc puternic copilei, care nu a putut fi linistita nici macar de tatal ei. Micuta nu a suferit, insa, alte rani, datorita chingilor cu care era asigurata de targa. “Daca eram un pic mai in fata ma omora, ma impingea in usa si ma termina, ma rasturna, ne omora pe toti”, a povestit soferul ambulantei.

Tatal fetei a sunat la 112, dupa ce a vazut ca micuta se joaca langa o cutie goala de pastile a bunicului ei. Soferul ambulantei a incercat sa ajunga in cel mai scurt timp la spitalul Marie Curie. Intr-o intersectie de pe soseaua Oltenitei, a fost de ajuns ca un singur sofer sa nu auda sirena.

Cealalta masina a fost aruncata la marginea soselei. Barbatul de la volan n-a patit nimic, iar cativa oameni i-au luat aparearea. “Nu avea nimic domnule, s-a auzit sirena dupa busitura, intrebati lumea care a fost pe-aici”.

Fetita de patru ani si tatal ei au fost preluati de un alt echipaj medical. Politistii incearca acum sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » O ambulanta, izbita de o dubita, intr-o intersectie din Capitala