Antena Meniu Search
x

O angajata a unui spital a nascut in secret si apoi a aruncat pruncul la caini!

Nu poti s-o numesti mama. Nici om nu-i poti spune. Si-a aruncat bebelusul la caini in curtea spitalului unde lucreaza. A nascut in secret, noaptea, chiar in locul unde cainii s-au napustit asupra pruncului

Vezi și

Ea l-a facut, ea l-a omorat. A fost mama doar cateva ore. Apoi a devenit monstru. Dupa primele cercetari, se banuieste ca o angajata a spitalului din Targu Carbunesti ar fi nascut, ieri noapte, chiar in curtea unitatiii medicale. In intuneric, in secret si neajutata de nimeni. Si totusi, copilul a venit pe lume perfect sanatos.

Un copil pe care orice mama si l-ar fi dorit. Nu si ea. Instinctul matern a fost inlocuit de un instinct criminal. Femeia si-a pus pruncul intr-o punga si l-a abandonat ca pe un gunoi langa tomberon. Era viu, au stabilit azi legistii. Tot de viu l-au mancat si cainii. Abandonat de mama in coltii animalelor, pruncul n-a avut nicio sansa. Femeia l-a condamnat la moarte cu buna-stiinta.

O asistenta in varsta de 41 de ani a fost deja audiata si supusa unor analize. Insa nu ea este mama pruncului devorat de caini. Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat. Si o cauta inca pe autoare printre angajatele spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O angajata a unui spital a nascut in secret si apoi a aruncat pruncul la caini!