Antena Meniu Search
x

O aplicație online de taxi a transformat comenzile pentru mașini în plimbări pentru cățeluși

Smotoceală la comandă! De asta au avut parte câţiva căţeluşi abandonaţi care au făcut un pelerinaj de patru ore pe la potenţiali stăpâni. O aplicaţie online de taxi a transformat comenzile pentru maşini în plimbări pentru căţeluşi

Vezi și

Smotoceală la comandă! De asta au avut parte câţiva căţeluşi abandonaţi care au făcut un pelerinaj de patru ore pe la potenţiali stăpâni. O aplicaţie online de taxi a transformat comenzile pentru maşini în plimbări pentru căţeluşi.

Animalele de doar câteva luni au fost duse, pe comandă, clienţilor care au dorit să-i vadă şi să-i alinte pentru cel puţin 15 minute. Bineînţeles, au plătit pentru transportul căţeluşilor, dar banii se vor duce la adăposturile de unde provin. Cine a vrut, a putut chiar să-i adopte.

De obicei, Codruţa foloseşte aplicaţia pentru a se deplasa prin oraş. Dar, astăzi, a vrut să comande un căţel. Costa 30 de lei, un tarif minim dar poti sa donezi mai mult.

Banii vor ajunge în conturile asociaţiilor care au animalele în grijă. În spatele lor au mai venit două maşini cu căţei. În cele patru ore în care a funcţionat aplicaţia s-au strâns peste 5000 de lei, iar zeci de căţei vor fi luaţi acasă începând de mâine, de cei care doresc să-i adopte.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O aplicație online de taxi a transformat comenzile pentru mașini în plimbări pentru cățeluși