Antena Meniu Search
x

O armată de medici a încercat să o salveze pe Arina, nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu

Arina, nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, a fost veselă până în ultima ei zi de viaţă! Nimeni nu a bănuit nimic, deşi în ultimele săptămâni au fost mulţi medici în jurul ei!

Vezi și

Arina, nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, a fost veselă până în ultima ei zi de viaţă! Nimeni nu a bănuit nimic, deşi în ultimele săptămâni au fost mulţi medici în jurul ei!

Insula de la Capidava, pe malul Dunării. Un loc sălbatic, în natură, de care Arina, la cei 11 ani ai săi, era fascinată. În tabăra destinată în special adulţilor pasionaţi de ştiinţă, şi-a găsit şi fata un loc. Era un copil talentat.

Dar nu a existat niciun semn al bolii. Şi bunicul, cosmonautul Dumitru Prunariu, a fost cu ea în tabăra Atlantykron. S-a stins sub ochii lui. Subit. După patru zile petrecute cu părinţii la mare şi cele 10 zile, din tabără.

Sute de oameni care au intrat în contact cu Arina şi-au făcut analizele. O singură persoană este purtătoare a germenului meningitei, dar ei nu i-a făcut rău. Nu se ştie cum Arina a ajuns să fie ucisă de infecţia meningococică.

Familia nu vrea anchete, este copleşită de durere! "Considerăm că medicii şi-au făcut datoria Traversăm o perioadă foarte grea. Cuvintele sunt prea mici pentru a ne exprima suferinţa. De aceea, vă rugăm să ne permiteţi să ne plângem copila în linişte şi cu decenţă. Dumnezeu să o odihnească în pace!", a transmis bunicul, cel care a purtat-o în braţe, la spital, în ultimele ei clipe de viaţă.

Amintirile despre fetiţa veselă sunt acum dureroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O armată de medici a încercat să o salveze pe Arina, nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu