Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală a murit după ce a ajuns la spitalul din Pitești

Şi-a dorit să salveze vieţi dar, pe ea, nimeni n-a mai salvat-o. O asistentă medicală din Piteşti, diagnosticată cu varicelă, s-a stins, sub ochii colegilor. Cu doar câteva zile înainte să moară, ea a ajuns la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean dar a fost trimisă acasă

Vezi și

 Şi-a dorit să salveze vieţi dar, pe ea, nimeni n-a mai salvat-o. O asistentă medicală din Piteşti, diagnosticată cu varicelă, s-a stins, sub ochii colegilor. Cu doar câteva zile înainte să moară, ea a ajuns la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean dar a fost trimisă acasă. Şi la spitalele din capitală a fost refuzată.

Asistenta medicală a ajuns duminică la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului judeţean. Luase varicelă de la fiica ei iar medicii nu au considerat că e cazul s-o interneze deşi s-a plâns că are dureri mari de burtă. Marţi noapte a ajuns direct la urgenţă, la acelaşi spital. Inima îi funcţiona doar la o treime din capacitate. Realizând gravitatea situaţiei, medicii au încercat, timp de 3 ore, să obţină transferul în capitală. Însă niciunul din spitale nu a primit-o. La spitalul Balş li s-a spus că nu există cardiolog iar pacienta nu este stabilizată, la Fundeni nu aveau izolator şi risca să-i îmbolnăvească şi pe ceilalţi pacienţi de varicelă. Purtătorul de cuvânt de la Universitar a declarat că nu deţin secţie de boli infecţioase şi, prin urmare, era exclus să fie primită iar cei de la Matei Balş susţin că pregătiseră un salon dar pacienta nu a mai ajuns la ei. Cert este că, la scurt timp, asistenta medicală a murit. Mihaela urma să împlinească peste trei zile 33 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O asistentă medicală a murit după ce a ajuns la spitalul din Pitești