Antena Meniu Search
x

O bătrână de 74 de ani şi-a pierdut viaţa după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări

Femeia a fost găsită, aseară, în stare de inconştienţă iar medicii au transportat-o în comă la spital dar nu a mai putut fi salvată.

Vezi și

Femeia a fost găsită, aseară, în stare de inconştienţă iar medicii au transportat-o în comă la spital dar nu a mai putut fi salvată. Se pare că incendiul ar fi izbuncit de la o priză defectă!

Locatarii au intrat în panică când au simţit miros puternic de fum şi au ieşit de urgenţă pe scara blocului. Şi-au dat seama că la etajul doi, unul dintre apartamente arde cu putere. Apelul la 112 a mobilizat o armată de pompieri.

Bogdan Nicola, ISU Reşiţa: "În interiorul apartamentului se afla o victimă, de sex feminin, în vârstă de 74 de ani. Am reuşit să o scoatem pe aceasta în stare de inconştienţă şi predată Serviciului de Ambulanţă."

Flăcările puseseră deja stăpânire pe apartamentul bătrânei, iar fumul gros se răspândea rapid. Aşa că pompierii au fost nevoiţi să scoată din casă o întreagă familie de la etajul 3, ce risca să se intoxice. 

Bătrâna de 74 de ani a ajuns în comă la Urgenţe şi, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, la scurt timp s-a stins în mâinile lor. 

Se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit electric. Pompierii vor stabili şi pagubele produse de incendiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O bătrână de 74 de ani şi-a pierdut viaţa după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări