Antena Meniu Search
x

O bătrână din judeţul Argeş, găsită moartă în propria curte și mâncată de animale

O bătrână de 65 de ani, din judeţul Argeş, a fost găsită moartă în propria curte, cu mai multe părţi ale corpului mâncate de animale.

Vezi și

 O bătrână de 65 de ani, din judeţul Argeş, a fost găsită moartă în propria curte, cu mai multe părţi ale corpului mâncate de animale.

Vecinii spun că nu au mai văzut-o de câteva zile pe femeie, dar că nu au dat alarma, pentru că ştiau că aceasta obişnuieşte să bea şi să dispară.Atunci când au descoprit scena de coşmar, însă, s-au îngrozit cu toţii.

Bătrâna zăcea fără suflare, pe pămăntul din propria curte. Vecinii nu au mai auzit niciun zgomot la ea în gopospodărie de câteva zile, aşa că s-au îngrijorat şi au mers să o caute.

Imaginea pe care au găsit-o i-a îngrozit pe toţi. Mai multe părţi din corpul femeii fuseseră mâncate de câini. Bătrâna strânsese la ea în curte zeci de animale.

Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost fost dus la Institutul de Medicină legală pentru cercetări amănunţite. Medicii legişti trebuie să spună acum dacă bătrâna a căzut victimă câinilor sau dacă a murit din alt motiv şi animalele au rănit-o ulterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » O bătrână din judeţul Argeş, găsită moartă în propria curte și mâncată de animale