Antena Meniu Search
x

O boală rară îi răpește tinerețea unui tânăr de 26 de ani

George s-a îmbolnăvit la 26 de ani. Un cancer agresiv îi atacă pancreasul şi îi pune în pericol viaţa. Medicii au încercat toate metodele să-l salveze. Dar niciuna nu a dat rezultate

Vezi și

George s-a îmbolnăvit la 26 de ani. Un cancer agresiv îi atacă pancreasul şi îi pune în pericol viaţa. Medicii au încercat toate metodele să-l salveze. Dar niciuna nu a dat rezultate

El e George. Are 26 de ani. Şi boala îi răpeşte tinereţea. Îşi petrece zilele şi nopţile pe un pat de spital. De două luni, are dureri cumplite. Sunt singurele care îi alină durerea. Calmantele şi fiul lui. Pe care vrea să-l vadă om mare.

Ştie cum e să creşti fără părinţi. Şi el a crescut fără o bună parte din viaţă. Îşi doreşte ca măcar fiul lui să nu aibă aceeaşi soartă. Pentru el ar vrea să se facă sănătos.

Însă diagnosticul e dur. Cancer pancreatic, extins şi la canalele biliare. Medicii care l-au îngrijit pe băiat au încercat toate metodele pentru ca boala să nu se extindă. Până acum însă, nimic n-ar fi dat rezultate foarte bune. O soluţie ar fi ca tânărul să fie operat, dar pentru asta e nevoie de un set de analize speciale, care nu se fac la noi în ţară.

Mai exact, investigaţiile de înaltă precizie ar trebui să le arate medicilor dacă boala este localizată în unul sau mai multe locuri şi dacă s-a extins şi în ficat.

Unchiul băiatului, care l-a crescut de mic, a căutat salvarea şi peste hotare. A primit răspuns de la o clinică din Turcia.

Familia lui George speră să adune cât mai repede aceşti bani, pentru ca tânărul să se poată întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O boală rară îi răpește tinerețea unui tânăr de 26 de ani