Antena Meniu Search
x

O bunicuta de 78 de ani le-a venit de hac unor escroci versati

Prin metoda "accidentul" i-au cerut batranei 10.000 de lei ca sa-si scape un nepot de inchisoare. Hotii i-au spus femeii ca nepotul ar fi facut accident si a bagat un om in spital. Nu s-au gandit o clipa ca bunicuta le-a intins si ea o capcana

Vezi și

Tanti Rada a fost cel mai bun ajutor al politistilor. Datorita ei, doi hoti care au speriat Buzaul au ajuns in catuse.

Si era cat pe ce sa o lase pe femeie fara 2000 de lei daca metoda "accidentul" ar fi functionat. Pe tanti Rada, escrocii au sunat-o, in numele unui nepot din Focsani. "Am dat pe trecerea de pietoni peste o baba, bre si i-am rupt un picior, o mana, si nu m-a lasat, imi da cinci ani de puscarie", a spus acesta, prin telefon.

Ca sa-si scape de la inchisoare nepotul, femeia a fost sfatuita sa plateasca. Insistenta hotilor i-a dat, insa, femeii de banuit. "El imi zicea, mamaie, iar eu stiu ca n-am niciun copil si nu mi-a zis nimeni mamaie, niciodata", a povestit batrana.

La 78 de ani, tanti Rada a avut inspiratia sa ceara sfatul unui vecin mai tanar. "Mi-am dat seama despre ce este vorba si am sunat imediat seful de post", a spus acesta. Iar hotii au cazut in plasa propriilor victime.

In urma cu o saptamana, aceeasi barbati au pacalit un batran dintr-o comuna vecina, cu 30.000 de lei. Prin aceeasi metoda.

A patit-o si Alexandru Arsinel. "Este un atentat la viata unor oameni. Putea sa ne creeze o situatie dramatica in familie", a spus actorul.

Tanti Rada are solutia anti-hoti: "Sa nu deschizi usa la niciun necunoscut!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O bunicuta de 78 de ani le-a venit de hac unor escroci versati