Antena Meniu Search
x

O caricatură lipită pe uşa de la toaletă i-a adus exmatricularea unui student de la Arhitectură

Un student de la Arhitectură a fost exmatriculat din cauza unui desen. Acum calculează cotele. răzbunării. Pentru că a dat Facultatea în judecată. El îşi acuză foştii profesori că l-au exmatriculat pe nedrept

Vezi și

Un student de la Arhitectură a fost exmatriculat de la un desen. Acum calculează cotele. răzbunării. Pentru că a dat Facultatea în judecată. El îşi acuză foştii profesori că l-au exmatriculat pe nedrept

El a desenat o caricatură pe care a lipit-o pe uşa de la toaletă. A făcut şi o scrisoare de 700 de pagini în care a arătat lacunele sistemului de învăţământ. Dascălii spun că tânărul nu a procedat corect şi i-a jignit. În scandal a intrat şi Ministerul Educaţiei. Ca arbitru-jucător. A demarat astăzi o anchetă.

Un desen caricatural legat de condiţiile din şcoală, un fel de protest inedit, i-a deranjat pe profesorii universităţii de Arhitectură din Bucureşti.

A continuat să protesteze. A trimis Ministerului Educaţiei o scrisoare, la care a anexat şi 700 de semnături ale colegilor-studenţi. În cele 20 de pagini sunt detaliate ca într-o lucrare de doctorat toate problemele din universitate. De la dotări, până la programe învechite şi cursuri în care se pomeneşte Partidul Socialist. Scrisoarea i-a fost fatală. Alexandru a fost exmatriculat de la Arhitectură.

Acum, Alexandru vrea să se răzbune. A chemat universitatea la Tribunal în două procese, cerând daune în valoare de 10.000 de euro.

Alexandru a fost divorţat de arhitectură. Şefii universităţii susţin că 18 semnături din cele 700 trimise la minister de către Alexandru ar fi false. Dar nu contestă o parte din nemuţumirile de pe listă.

Ministerul Educaţiei a început astăzi controlul la Universitatea de Arhitectură. Dar nu crede că adevărul este 100% a studentului-răzvrătit.

Indiferent de rezultate anchetei, Ministerul Educaţiei nu îl va face din nou student pe Alexandru. Numai şefii Universităţii se pot răzgândi. Sau intntanţa i-ar putea obliga să-l reînscrie la Universitate, printr-o decizie definitivă. Dar, abia peste un an. Aât ar putea dura procesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O caricatură lipită pe uşa de la toaletă i-a adus exmatricularea unui student de la Arhitectură