Antena Meniu Search
x

O casieră a fost jefuită în scara unui bloc din Buzău

Poliţiştii din Buzău sunt în alertă! Ei caută de aproape douăsprezece ore un bărbat care a atacat-o pe casiera unei firme de creditare, în scara unui bloc.

Vezi și

Tânăra susţine că bărbatul s-a năspustit asupra ei şi i-a furat peste 7.000 de lei. Locatarii blocului unde s-a petrecut atacul povestesc, însă, că nu au auzit niciun strigăt de ajutor.

"De ce n-a ţipat fata şi de ce nu a auzit nimeni. În momentul în care a dat cu cuţitul, trebuia să audă cineva, să ţipe", spune un locatar.

Tânăra nu a scos niciun sunet, însă. Susţine că a fost atacată în scara blocului chiar în momentul în care voia să sune la interfon.

Bărbatul a scos un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen. I-a furat apoi geanta în care tânără avea peste 7.000 de lei şi s-a făcut nevăzut. Fata a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la 112.

Poliţiştii au chemat la faţa locului şi o echipă de medici.

"Pacienta a venit stabilă hemodinamic ş irespirator. S-a menţinut stabilă pe perioada internării. O plagă la regiunea abodomenului. A fost stabilă, s-a externat. Dacă s-a externat, nu a fost prea grav", a declarat Alina Dăscăleanu, UPU Buzău. 

Surse din cadrul firmei de creditare, cu care femeia are contract de colaborare, susţin că aceasta trebuia să predea banii de săptămâna trecută, însă, a întârziat returnarea lor pe motiv că ar fi fost bolnavă.

Poliţiştii trebuie să afle acum dacă fata a fost, într-adevăr, tâlhărită sau dacă a pus la cale un plan de a păstra ea banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O casieră a fost jefuită în scara unui bloc din Buzău