Antena Meniu Search
x

O cisternă s-a răsturnat pe DN1, între Huedin şi Oradea. Trafic blocat pe ambele sensuri de mers

Traficul pe drumul naţional (DN) 1 este oprit, miercuri dimineaţă, în judeţul Bihor, pe tronsonul Huedin - Oradea, în zona localităţii Groşi, unde o cisternă încărcată cu o substanţă potenţial periculoasă s-a răsturnat în afara carosabilului, fără a se înregistra victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN1 Huedin - Oradea este întrerupt pe ambele sensuri în zona localităţii bihorene Groşi, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia a fost oprită după ce o cisternă încărcată cu o substanţă potenţial periculoasă s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit sursei citate, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Şoferii pot folosi două rute ocolitoare: pentru relaţia Cluj-Napoca – Oradea - DJ108I Topa de Criş - Vadu Crişului, iar pentru relaţia Oradea - Cluj-Napoca - Aleşd – DJ764 - Aştileu – DJ108I.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » O cisternă s-a răsturnat pe DN1, între Huedin şi Oradea. Trafic blocat pe ambele sensuri de mers