Antena Meniu Search
x

O clipă de neatenţie, combinată cu alcool, l-a adus în pragul morţii pe un bărbat din Bistriţa. A căzut în gol de la etajul 3!

S-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul 3, printre balustrade. Un locatar l-a găsit într-o baltă de sânge, i-a acordat primul ajutor

Vezi și

S-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul 3, printre balustrade. Un locatar l-a găsit într-o baltă de sânge, i-a acordat primul ajutor şi a sunat după ambulanţă. Însă, victima e în stare extrem de gravă, la spital.

Seara trecută, liniştea unui bloc din Bistriţa este tulburată de un zgomot neobişnuit. Un bărbat de 65 de ani căzuse printre balustradă şi scări, tocmai de la penultimul etaj. 

Locatarul nu a stat pe gânduri şi i-a acordat rănitului primul ajutor. 

Locatarii spun că într-adevăr balustradele sunt cam joase, iar în combinaţie cu neatenţia pot duce la accidente tragice. Victima fusese în vizită la un prieten vechi şi ar fi consumat şi alcool. 

Impactul a fost atât de puternic încât omul a intrat de trei ori în stop cardio-respirator, dar a fost readus la viaţă de fiecare dată de medici. 

Doctor Cristian Petruţiu, SMURD Bistriţa Năsăud: "Am găsit o victimă cu un politraumatism prin cădere de la înălţime, aproximatix etajul trei, în comă, cu un tcc sever, care a intrat în stop cardio, a fost resuscitat de trei ori şi într-un final am ajuns la spital."

Starea victimei este critică, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O clipă de neatenţie, combinată cu alcool, l-a adus în pragul morţii pe un bărbat din Bistriţa. A căzut în gol de la etajul 3!