Antena Meniu Search
x

Alertă alimentară pe litoral! Zeci de copii sportivi s-au simţit rău după cina luată la hotelul la care au fost cazaţi

Zeci de copii din Târgovişte şi Chişinău au făcut noapte albă la mare , după ce au făcut, cel mai probabil, toxiinfecţie alimentară la o competiţie sportivă. Micii fotbalişti au ajuns împreună cu părinţii la un hotel din Mamaia unde au mâncat carne de pui şi cartofi.

Vezi și

Zeci de copii din Târgovişte şi Chişinău au făcut noapte albă la mare, după ce au făcut, cel mai probabil, toxiinfecţie alimentară la o competiţie sportivă. Micii fotbalişti au ajuns împreună cu părinţii la un hotel din Mamaia unde au mâncat carne de pui şi cartofi.

După masă, şi cei mari şi cei mici au acuzat dureri de stomac şi diaree.

Zeci de copii veniţi în cantonament la mare au avut o noapte groznică. Organizatorii turneului i-au cazat împreună cu părinţii la un hotel din staţiunea Mamaia. Aseară, după cină, copiii din toate grupele s-au simţit rău.

Antrenorii şi părinţii au reclamat starea copiilor la conducerea hotelului şi s-au plâns la protecţia consumatorului.

Reprezentanţii hotelului mai spun că la masă, copiii au adus şi produse de patiserie cumpărate de ei, din altă parte.

Vor fi luate probe şi de la angajati şi vor fi verificate analizele acestora, pentru ca nu cumva unul dintre ei să fi fost purtător al bacteriei Salmonela

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alertă alimentară pe litoral! Zeci de copii sportivi s-au simţit rău după cina luată la hotelul la care au fost cazaţi