Antena Meniu Search
x

O copilă de 14 ani din Craiova şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată din grija asistentei maternale

Întâmplare cutremurătoare în Craiova. O copilă de 14 ani şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată de autorităţi din grija asistentei maternale. Ani la rând, femeia a încercat să o ia înapoi, dar nu a reuşit.

Vezi și

 Întâmplare cutremurătoare în Craiova. O copilă de 14 ani şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată de autorităţi din grija asistentei maternale. Ani la rând, femeia a încercat să o ia înapoi, dar nu a reuşit. Fata a lăsat un bilet de adio în care îi reproşa asistentei maternale că n-a luptat de-ajuns pentru ea. Femeia o creştea de la câteva luni după ce mama a părăsit-o în spital.

O parte din sufletul acestei femei s-a dus odată cu Cristina. Chiar dacă nu era sânge din sângele ei, a crescut-o cu toată dragostea de care poate da dovadă o mamă.

Acum doi ani, fata a fost luată de lângă femeie, după ce aceasta a fost diagnosticată, din greşeală, cu hepatita C. În momentul în care au citit că are hepatita C au luat-o de lângă ea de parcă ar fi avut ciumă, fără consiliere juridică, fără nimic. Au dus-o în centru, a stat 2 ani, mama s-a luptat în ăştia doi ani cu ei, a câştigat şi le-a zis să i-o dea înapoi.

La un moment dat, fata a fost în vizită la fosta ei asistentă maternală. Dar, când a ajuns înapoi la centru, femeia spune că i-a fost confiscat telefonul şi i s-ar fi interzis să mai ia legătura cu ea. Acesta ar fi fost momentul care a împins-o la gestul extrem.

Poliţia dar şi cei de la centrul maternal au început o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O copilă de 14 ani din Craiova şi-a pus capăt zilelor, disperată că a fost luată din grija asistentei maternale