Antena Meniu Search
x

O cursă de mașini L-A UCIS pe Andrei Moga, tânărul SPULBERAT pe trecerea de pietoni. Poliția anunță anchetarea altor două persoane în acest caz

Inspectoratul Poliției Județene Sibiu a informat, astăzi, că Andrei Moga, un tânăr de 23 de ani, din Târnava, a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer care rula cu 200 km/oră în Mediaș, în timpul unei curse de mașini, la care au mai participat două persoane, o fată și un băiat.

Inspectoratul Poliției Județene Sibiu a informat, astăzi, că Andrei Moga, un tânăr de 23 de ani, din Târnava, a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer care rula cu 200 km/oră în Mediaș, în timpul unei curse de mașini, la care au mai participat două persoane, o fată și un băiat.

"Cercetările desfășurate din momentul accidentului până în prezent au concluzionat că șoferul care l-a accidentat mortal pe tânărul de 23 de ani, participa la o cursă ilegală de mașini", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Foto: Șoferul Mihai Lukacs

Pe acelaşi subiect

Potrivit sursei citate, autorul accidentului, Mihai Lukacs, în prezent în arestul poliției, un băiat la volanul unui alt BMW Seria 5 și o fată cu un Audi A 4 sunt cei trei care s-au întrecut pe străzile din Mediaș în acea noapte. Cei doi tineri care au fost implicați alături de autor în cursa de mașini sunt cercetați pentru infracțiunea de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice, aceștia fiind cercetați în stare de libertate, scrie oradesibiu.ro.

Cum s-a petrecut accidentul

Mediaș, Șoseaua Sibiului, 5 august 2017, ora 23,20. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Târnava, se angajează regulamentar în traversarea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător din fața imobilului nr. 5, moment în care este lovit în plin de un autoturism condus spre centrul orașului de către un localnic în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, tânărul care traversa regulamentar este proiectat câteva zeci de metri pe carosabil și decedează la fața locului.

Alertați despre producerea accidentului rutier, polițiștii medieșeni ajunși la locul producerii accidentului au găsit autoturismul în cauză oprit la câteva sute de metri de locul impactului.

"În urma investigațiilor efectuate imediat după producerea accidentului, dar mai ales în zilele care au urmat, după vizionarea mai multor imagini prezentând circumstanțele care au generat tragicul eveniment și audierea martorilor prezenți la fața locului, s-a concluzionat faptul că accidentul a fost generat de neacordarea de prioritate pietonului, pe fondul unei întreceri efectuate cu autoturismele pe Șoseaua Sibiului de către trei conducători auto: șoferul care a lovit pietonul și alți doi tineri, o tânără de 21 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii domiciliați în loc. Copșa Mică", se mai arată în comunicat.

În data de 11 august, Mihai Lukacs a fost prezentat instanței care a aplicat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, în prezent acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » O cursă de mașini L-A UCIS pe Andrei Moga, tânărul SPULBERAT pe trecerea de pietoni. Poliția anunță anchetarea altor două persoane în acest caz