Antena Meniu Search
x

De ziua lor, copiii au primit în dar o expoziţie în Bistriţa

La Bistriţa pasionaţii de constuit au putut să se bucure de cele mai interesante creaţii, numai bune de folosit ca inspiraţie în siguranţa propriei case.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 17:31

Vezi și
  • Expoziţia a ajuns anul acesta la cea de-a şaptea ediţie.
  • Pasionaţii vor putea să admire creaţiile până pe 5 iulie.

Deşi regulile de igienă şi distanţare au fost destul de stricte, asta nu i-a împiedicat pe cei mici să se bucure şi să îşi aştepte cuminţi rândul.

Parcuri de distracţii, super-eroi, dinozauri sau nave spaţiale. Nu exită nimic ce nu poate fi construit din piesele mici de plastic, dacă ai imaginaţie.

Tony Tocaci-organizator: Tematica expozitiei este comuna, cu mai multe lucrari din diferite teme. Este o idee de carusel construita de colegul nostru de la Cluj. Probabil cea mai mare constructie realizata pe tema respectiva.

Pentru copiii care au venit la expoziţie, normele de distanţare şi regulile impuse pentru vizitatori nu au afectat cu nimic bucuria de a vedea exponatele.

Lavinia Moldovan –director Directia de programe muzeale Muzeul Judetean BN: La intrare in muzeu fiecare vizitator este termoscanat. Fiecare dintre cei care intra sunt rugati sa poarte masca si sa utilizeze dezinfectantul. Distantarea fizica de cel putin 2 m intre vizitatori si accesul se face gradual de cel mult trei exceptand familiile. 

Expoziţia a ajuns anul acesta la cea de-a şaptea ediţie. Pasionaţii construcţiilor din cuburi vor putea să admire creaţiile până pe 5 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » De ziua lor, copiii au primit în dar o expoziţie în Bistriţa