Antena Meniu Search
x

O familie cu TREI FETIȚE din Fetești a rămas pe drumuri, după ce un incendiu i-a mistuit complet casa. Acum, copilele au nevoie de ajutor!

În plină iarnă, trei fetiţe au rămas pe străzi. Casa în care locuiau cu părinţii şi bunicii lor a luat foc în timpul nopții. Rochiţele, jucăriile, cărţile. Totul a ars! Disperaţi, părinţii cer ajutor.

Vezi și

În plină iarnă, trei fetiţe au rămas pe străzi. Casa în care locuiau cu părinţii şi bunicii lor a luat foc în timpul nopții. Rochiţele, jucăriile, cărţile. Totul a ars! Disperaţi, părinţii cer ajutor.

-Mi-au ars toate jucăriile, tot, păpuşa mea Mimi şi ceilalţi ursuleţi ai mei. Am văzut numai fum gros şi foc care ieşea din cameră.

-Mi-a ars ghiozdanul meu de grădiniţă, mi-a ars şi pluşul, mi-a ars păpuşa mea.

-Munca noastră de o viaţă acolo a fost. Tot, tot ce aveau copiii noştii, ne-a dat lumea. Nici mobilă nu mai avem.

Pe acelaşi subiect

Sunt lacrimile de disperare ale unei familii din Feteşti, care a rămas în stradă, după ce casa a luat foc. S-a întâmplat în urmă cu trei zile, iar incendiul ar fi pornit de la sobă. 

- De aici a început totul. Era camera părinţilor mei şi am dat să aprindem focul, că tot era plecată la spital. A început să bubuie din tavan.

- Am încercat cu găleţi cu apă, mai rău era.

În aproximativ 30 de minute, visul familiei s-a năruit. În spatele meu era camera părinţilor care a ars în totalitate şi mai în faţă era camera fetiţelor şi a rămas, de fapt, amintirea unei camere de copil . 

În casă locuiau cele trei fetiţe, împreună cu părinţii şi doi bunici. Bunica, bolnavă de cancer, a leşinat când a văzut casa arzând din temelii. În urma incendiului au rămas în urmă doar traumele. 

-Azi noapte s-a trezit din somn şi spunea: foc, mami. Aruncă apă!

-Noi nu mai avem niciun ban în casă, niciun leu. Toţi erau în camera lui mami, care a ars cu totul.

-Nici biroul ăla mic nu a mai rămas, l-a tăiat în două. Pe o parte la sobă, pe o parte la pat la Andra.

-Copiii mei nu au ştiut de nimic. Poate că alţi copii se plimbau, ştiau de un loc de joacă, ai mei nu au ştiut decât să stea în casă, să se joace cu jucăriile pe care le aveau, ca să pot să le ridic o casă şi condiţii ca să trăiască.

-Încerc să fiu tare, dar nu ştiu cât pot.

Vecinii spun că pompierii au ajuns după o oră şi nu au mai putut salva nimic. Prietenii şi vecinii au pus mână de la mână şi au încercat să-i ajute cu hăine şi câţiva bănuţi. Familia este mult prea săracă pentru a-şi permite să o ia de la capăt. Casa e construită din munca tatălui, în Germania. Iar de trăit, trăiesc dintr-un salariu minim pe economie şi pensia bunicilor. Mare parte din venit se duce însă pe tratamentul bunicii bolnave şi drumurile la spital. 

Puteți ajuta familia Bercu și pe cele 3 fetițe, pentru a-și reface viața:

CONT ÎN LEI: RO65RZBR 0000 0600 1858 7430

COD SWIFT RZBRROBU

TITULAR CONT: LUCIAN BERCU

TELEFON: 0760 030 562

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O familie cu TREI FETIȚE din Fetești a rămas pe drumuri, după ce un incendiu i-a mistuit complet casa. Acum, copilele au nevoie de ajutor!