Antena Meniu Search
x

O familie din Gorj şi-a pierdut copiii după acelaşi scenariu

O familie din Gorj trăieşte o dramă cumplită! Doi copii le-au murit din aceeaşi cauză şi parcă după acelaşi scenariu. Ambii bebeluşi s-au stins la doar o lună de viaţă ca urmare a aceleiaşi boli.

Vezi și

 Surprinzător, ambii copii au fost „trataţi" de medici, iar la o zi după externarea lor din spital ca urmare a vindecării, aceştia au decedat. Necropsiile au arătat că micuţii sufereau de pneumonie acută.

Prima fetiţă, Roxana, s-a născut în septembrie 2012.La câteva zile de la naştere, copilul s-a simţit rău, iar părinţii l-au dus la spitalul de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti. Când micuţa a împlinit o lună de viaţă, medicii i-au spus familiei s-o ia acasă pentru că s-a vindecat. După o zi însă.

Medicii legişti au stabilit că decesul s-a produs ca urmare a unei răceli puternice la plămâni.

În urmă cu o lună, în familia Stoicoiu s-a mai născut fetiţă pe care părinţii au numit-o tot Roxana. Avea probleme grave la plămâni. În speranţa că va fi mai bine, copila a fost internată la un spital din Craiova.

După trei săptămâni medicii au externat-o spunând că e bine. Însă tot după o zi a murit. În sat, vecinii sunt şi ei surprinşi de tragedia acestei familii.

Supăraţi că după primul caz nu s-a întâmplat nimic, părinţii nu mai vor să depună plângere nici la Colegiul medicilor şi nici la judecători sau procurori. Nu mai au încredere.

Doar poliţia vrea să facă o anchetă. Familia Stoicoiu mai are acasă o fetiţă de 3 ani. Şi ea a suferit multe răceli, dar a avut noroc. Trăieşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O familie din Gorj şi-a pierdut copiii după acelaşi scenariu