O familie din Târgu Mureş şi-a investit toate economiile într-o brutărie bio. Acum nu mai face faţă comenzilor
Un bărbat din Tg. Mureş demonstrează că, dacă există voinţă şi pasiune, poţi să-ţi deschizi o mică afacere de succes! Omul a lucrat ani de zile în Germania şi, cu banii câştigaţi acolo, a reuşit să-şi deschidă o brutărie numai şi numai cu produse bio.
Un bărbat din Tg. Mureş demonstrează că, dacă există voinţă şi pasiune, poţi să-ţi deschizi o mică afacere de succes! Omul a lucrat ani de zile în Germania şi, cu banii câştigaţi acolo, a reuşit să-şi deschidă o brutărie numai şi numai cu produse bio.
Aluatul din care mureşenii fac pâinea este compus din făină integrală şi apă plată. Iar în locul drojdiei comerciale folosesc maia, o un ferment mult mai sănătos, care - de altfel - a revenit în brutării. Cei doi soţi au propria moară în care macină grăul, însă la început lucrurile n-au fost deloc simple.
Acum au patru angajaţi, cu toate acestea cei doi soţi nici nu concep să nu lucreze cot la cot cu ei. Pentru că brutăria este, pentru ei, o pasiune. Iar asta i-a şi ajutat să-şi dezvolte, în timp, afacerea.
O pâine costă între 8 şi 12 lei. Cele mai căutate produse sunt, însă, biscuiţii bio. Iar cele mai apreciate sortimente sunt cele cu ţelină şi rozmarin.
Produsele naturale făcute de ei se vând în magazinele bio, plafaruri, online, dar şi la târguri tradiţionale.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰