Antena Meniu Search
x

Video O fată de 14 ani a fost batjocorită de opt tineri. Poliţiştilor le-a luat o lună şi jumătate să îi găsească pe făptași

O fată de 14 ani a fost victima unui viol în grup. Opt tineri au bătut-o şi au agresat-o sexual. Copila a fost ademenită la întâlnire prin metoda Loverboy de unul dintre indivizi. Coşmarul ei nu s-a terminat aici. Deşi a reclamat violul imediat ce a scăpat din mâinile agresorilor, poliţiştilor le-a luat o lună şi jumătate să îi găsească pe indivizi.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 06.02.2021, 20:12

Vezi și
  • Agreorii și-au primit pedepsele după o lună și jumătate
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Viaţa tinerei a luat o întorsătură dramatică în a treia zi de Crăciun. Fata de 14 ani a plecat la o întâlnire cu un băiat cunoscut cu trei zile înainte pe Facebbok. Individul de 18 ani a venit la 19.30, să o ia de acasă cu fratele lui de 23 de ani. 

"Unul dintre inculpați i-a spus minorei că urmează să se plimbe cu autoturismul prin zonă. De pe aceeași stradă, după aproximativ 100 de metri, în autoturism au urcat și alți doi inculpați, în vârstă de 17 ani, și, respectiv, 21 de ani." 

De pe Şoseaua Pantelimon, zona unde adolescenta locuieşte, indivizii au mers spre un poligon auto din oraşul Pantelimon. Au oprit pentru scurt timp, apoi s-au îndepărtat de Bucureşti şi au parcat aproape de cimitirul Pantelimon.

În casa aflată în construcție, în una din camerele de la etajul 1, a avut loc violul. Totul a fost premeditat spun procuroriii. Inițial aptru tineri au ajuns cu fata aici și ulterior alți patru prieteni au fost chemați și au venit cu o altă mașină. 

Indivizii au ieșit afară la un moment și au negociat în ce ordine o vor obliga să întrețină relații sexuale. Zona este ferită, la marginea Bucureștiului, puțin circulată. În apropiere este un depozit și sunt doar câteva case. Dată fiind și ora târzie nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic. 

Fata a strigat şi a încercat să scape, moment în care, spun procurorii, unui dintre ei a lovit-o. 

Trei ore a durat coşmarul copilei. Indivizii au abandonat-o aproape de miezul nopţii pe Şoseaua Pantelimon din Capitală. Fata s-a dus la primul echipaj de poliţie întâlnit pe stradă şi a povestit totul.

Pentru că avea numărul de telefon al individului care a ademenit-o în această cursă, toţi agresorii au fost identificaţi rând pe rând. Au fost arestaţi însă abia acum, după o lună şi jumătate. 

Cine erau cei opt agresori

Toţi cei opt indivizi locuiesc în Cernica. 

Localnic: Ştiu că eram aici când i-au luat mascaţii. 

Reporter: Acum două zile? 

Localnic: Miercuri dimineaţă. Erau toţi băgaţi în maşină atunci am ajuns la ei trebuia să plecăm la muncă şi n-am mai plecat. 

Reporter: Unde munceau? 

Localnic: Munceau cu ziua. Pe colo, pe colo. Au lucrat în construcţii. 

Psihologii criminalişti spun că dacă nu erau arestaţi indivizii ar fi putut căuta şi alte victime. 

Leliana Pârvulescu, psiholog criminalist: Sunt violatori de gaşcă care, pur şi simplu, consideră că este o acţiune teribilistă, că sunt fantastici. Iată ce putere au ei în momentul în care găsesc victimă, o supun la mai mult şi sunt spectatori la actul sexual care are loc. Nu cred că ar fi vorba despre vreo lipsă de discernământ. Consider că au ştiut foarte bine ceea ce fac. 

Copila va depăşi cu greu traumele, cred specialiştii. 

Keren Rosner, psiholog: Apariţia anxietăţii, a depresiei, a însingurării. Sentimentului de vinovăţie şi regret care permanent revine. Îşi schimbă reperele în relaţiile interumane. 

Cei 8 tineri şi-au recunoscut faptele. Riscă între 5 şi 12 ani de puşcărie.

În urmă cu șase ani un alt caz similar a şocat o ţară întreagă. O tânără de 17 ani din Vaslui a fost bătută şi violată pe un câmp de șapte indivizi. Au primit atunci pedepse cuprinse între şase şi 10 ani de închisoare, dar toţi au scăpat mult mai devreme. Ultimul a fost eliberat chiar liderul grupului în 2019, după ce stat cinci ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O fată de 14 ani a fost batjocorită de opt tineri. Poliţiştilor le-a luat o lună şi jumătate să îi găsească pe făptași