Antena Meniu Search
x
LIVE

O fată de 16 ani a încercat să-ţi ia viaţa pentru că nu se simţea iubită

Medici, colegi de şcoală sau oameni necunoscuţi. Cu toţii luptă să-i salveze viaţa fetei de 16 ani din Baia Mare care a încercat să se sinucidă pentru că nu se simţea iubită

la 12.04.2019, 12:11
Vezi și

Medici, colegi de şcoală sau oameni necunoscuţi. Cu toţii luptă să-i salveze viaţa fetei de 16 ani din Baia Mare care a încercat să se sinucidă pentru că nu se simţea iubită. Diana este internată la terapie intensivă, în stare gravă. Ar putea fi nevoie de sânge ca să fie operată.

 

Într-o scrisoare de adio plină de întrebări şi frământări, spunea că nu se simte iubită.

Nu e prima dată când încearcă să se sinucidă dar cei dragi au reuşit s-o împiedice. De data aceasta, adolescenta s-a prăbuşit de la etajul 7. O minune a făcut să scape cu viaţă. Starea ei este gravă, spun medicii.  O adolescentă care îşi punea o mie de întrebări, care căuta un punct de sprijin, dar nu l-a mai găsit după ce părinţii s-au despărţit. Scrisoarea de adio a fost găsită de anchetatori pe un rucsac, lângă pervazul geamului de la care s-a aruncat. Tot acolo erau aşezate telefonul ei şi o lamă de ras.

De ieri dimineaţă, când a ajuns la spital cu trupul zdrobit după ce s-a prăbuşit de la etajul 7, medicii i-au făcut zece transfuzii.

Pacienta se află în stare foarte gravă, la terapie intensivă, pe chirurgie.  Pe lângă traumatismul la bazin, medicii suspectează şi o hemoragie internă. Vor avea nevoie de sânge ca s-o opereze zilele următoare. Fata are grupa A2 pozitiv. Cei care vor să doneze sânge, o pot face la centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş, în fiecare zi, până la 13 şi jumătate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O fată de 16 ani a încercat să-ţi ia viaţa pentru că nu se simţea iubită