Antena Meniu Search
x

Atac identic cu cel de la Perla! O femeie a fost omorâtă în coafor

O tragedie care îţi dă fiori şi care pare trasă la indigo cu atacul de la coaforul din zona Perla, de acum aproape doi ani.

Vezi și

Bărbatul s-a răzbunat la două zile după ce femeia sătulă de bătăile primite şi-a luat cei trei copii şi s-a refugiat într-un centru de asistenţă socială. Acum se pregătea să divorţeze, ca să scape definitiv de soţul agresiv, dar acesta a încolţit-o la locul de muncă şi a răpus-o cu un cuţit.

Femeia zace însă într-o baltă de sânge în salonul în care lucra. Soţul de care fugea i-a scris cu sânge destinul.

Bărbatul a venit şi şi-a tras soţia de braţ în vestiar, departe de privirile colegelor şi ale clientelor. Fără să ţipe, fără să spună ceva, a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe mama copiiilor lui.

Când şi-au dat seama ce s-a întâmplat, colegele femeii au ieşit pe stradă să ceară ajutor.

Bărbatul îşi provocase răni în zona gâtului şi în zona abdominală. Călăul a vrut să-şi ia viaţa, dar când au ajuns medicii încă trăia.

Pentru soţia sa, doctorii nu au mai putut face nimic. Colegii femeii spun că aceasta se temea pentru viaţa ei şi a copiiilor.

De trei zile, locuia cu cei mici într-un centru de asistenţă socială. Au fugit de acasă în a doua zi de Crăciun, după ce mama a fost bătută crunt de soţul ei.

La începutul lunii noiembrie, bărbatul se internase singur la spitalul de psihiatrie Socola, împins probabil de soţie care îl iertase după încă o bătaie primită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Atac identic cu cel de la Perla! O femeie a fost omorâtă în coafor