Antena Meniu Search
x

O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al Spitalului de Urgenţă din Craiova

O femeie de 45 de ani din Craiova a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al Spitalului de Urgenţă din Craiova. Asistentele medicale au găsit-o pe femeie în baie, în timp ce încerca să escaladeze fereastra.

Vezi și

 Au încercat din răsputeri să o oprească dar nu au reuşit. Zeci de minute au încercat medicii să o resusciteze dar impactul a fost mult prea puternic. Politiştii încearcă acum să afle ce a determinat-o pe femeie să se omoare.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13, la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Femeia de 45 de ani nu era pacient al unităţii medicale. Ea a fost găsită de asistentele medicale din Secţia Diabet şi Boli de Nutriţie în timp ce escalada fereastra băii persoanlului medical de la etajul 9.

Au încercat să o prindă, dar femeia a făcut saltul mortal chiar în faţa lor. Pacienţii din spital cred că femeia s-a sinucis pentru că ar fi aflat că fiul ei suferă de o boală necruţătoare.

Femeia era căsătorită, avea o fiică de 20 de ani, fără probleme de sănătate iar familia nu avea probleme financiare majore. Politiştii încearcă totuşi să afle ce a determinat-o să facă acest gest fatal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al Spitalului de Urgenţă din Craiova