Antena Meniu Search
x

O femeie care făcea dializă, colegă de salon cu o bolnavă de coronavirus, la Târgu Neamț. ”Îmi vine să urlu!”

Acuzații grave la Spitalul Târgu Neamț, unde o bolnavă de coronavirus ar fi fost aşezată în acelaşi salon cu o femeie care făcea dializă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.04.2020, 10:50

O femeie care făcea dializă a fost colegă de salon cu o bolnavă de coronavirus - Mediafax Foto / Dani Amariei via Hepta
  • O bolnavă de coronavirus a fost colegă de salon cu o femeie care făcea dializă
  • Bolnava de coronavirus a murit în spital

Acuzații grave la Spitalul Târgu Neamț, unde o bolnavă de coronavirus ar fi fost aşezată în acelaşi salon cu o femeie care făcea dializă.

Fiica femeii dializate scrie pe Facebook că mama ei a fost internată la Spitalul Târgu Neamţ pentru transfuzie de sânge în data de 9 aprilie.

În prima fază, femeia era singură în salon, după care cu o pacientă cu neoplasm.

Fiica femeii dializate: „În noaptea de vineri spre sâmbătă, în gardă dr Florin Apostoae, proaspăt demis de către ministrul Tătaru din funcţia de manager al Spitalului Piatra Neamţ şi dr Ioana Petrariu pe secţia medicală, se face internare pentru o pacientă ce prezinta tuse, febră şi insuficienţă respiratorie. Pacienta este adusă în salon cu mama, lângă patul ei. Vorbesc cu mama sâmbătă şi o întreb în treacăt ce simptome are pacienta de lângă ea. Mi le spune. Amorţesc! Sun medicul care o are în evidenţă la dializa. Rămâne fără cuvinte!”

După mai multe insistențe pe lângă medicii din spital, pacienta cu coronavirus a fost transferată la Piatra Neamț. Rezultatul testului a confirmat diagnosticul iar aceasta a murit, câteva zile mai târziu.

Fiica femeii dializate: În urma insistenţelor noastre şi ale medicului din dializă pacienta este transferata sâmbătă seara la Piatra Neamţ (spital Covid). Astăzi vine testul pacientei transferate la Piatra Neamţ. Pozitiv! În această seară şi decesul... Îmi vine să urlu...Mama este îngrijită de tatăl meu, de cumnata şi fratele meu!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O femeie care făcea dializă, colegă de salon cu o bolnavă de coronavirus, la Târgu Neamț. ”Îmi vine să urlu!”